logo skoleni-kurzy

ŠKOLENÍ: OR SKOLEN OR ISO OR 14001 STRANA 2
OR SKOLEN OR ISO OR 14001


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



Kurzy # or-skolen-or-iso-or-14001
 

Náhodný kurz/školení


Word základní - AbecedaPC
Školení je určené začátečníkům, kteří s programem Word zatím nepracovali nebo jej používali velmi málo. Posluchači se naučí vytvářet textové dokumenty a nastavit vzhled nadpisů, odstavců, číslovaných seznamů i seznamů s odrážkami.

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

Školení #

RSS RSS - nové termíny školení: OR SKOLEN OR ISO OR 14001



<< | | 2 | | | >>

OR SKOLEN OR ISO OR 14001

Kurz Termíny školení Místo konání kurzu Podobné kurzy Popis kurzu Témata kurzu
Základy TCP/IP protokolu 09.01.2025 Praha Podobné kurzy Fundamentals of the TCP - IP protocol * Kurz TCP - IP je určený pro všechny účastníky, kteří si občas kladou otázku, jak to vlastně v té počítačové síti funguje. Školení seznámí účastníky s referenčním modelem ISO - OSI, nejrozšířenějším protokolem TCP - IP a adresací IPv4 a IPv6. Síťový standard ISO - OSI Síťový standard TCP - IP Síťový standard Ethernet Úvod k WAN protokolům Adresace IPv4 Směrování IPv4 Adresace IPv6 Protokoly transportní vrstvy Protokoly aplikační vrstvy Úvod k paketovému analyzátoru Wireshark Kurz TCP - IP je určený pro
Základy TCP/IP protokolu 06.03.2025 Brno Podobné kurzy Fundamentals of the TCP - IP protocol * Kurz TCP - IP je určený pro všechny účastníky, kteří si občas kladou otázku, jak to vlastně v té počítačové síti funguje. Školení seznámí účastníky s referenčním modelem ISO - OSI, nejrozšířenějším protokolem TCP - IP a adresací IPv4 a IPv6. Síťový standard ISO - OSI Síťový standard TCP - IP Síťový standard Ethernet Úvod k WAN protokolům Adresace IPv4 Směrování IPv4 Adresace IPv6 Protokoly transportní vrstvy Protokoly aplikační vrstvy Úvod k paketovému analyzátoru Wireshark Kurz TCP - IP je určený pro
Základy TCP/IP protokolu 06.03.2025 Praha Podobné kurzy Fundamentals of the TCP - IP protocol * Kurz TCP - IP je určený pro všechny účastníky, kteří si občas kladou otázku, jak to vlastně v té počítačové síti funguje. Školení seznámí účastníky s referenčním modelem ISO - OSI, nejrozšířenějším protokolem TCP - IP a adresací IPv4 a IPv6. Síťový standard ISO - OSI Síťový standard TCP - IP Síťový standard Ethernet Úvod k WAN protokolům Adresace IPv4 Směrování IPv4 Adresace IPv6 Protokoly transportní vrstvy Protokoly aplikační vrstvy Úvod k paketovému analyzátoru Wireshark Kurz TCP - IP je určený pro
Metrologie I 20.10.2024 Praha 4 Podobné kurzy Komu je školení určeno: Pracovníkům organizací, kteří vykonávají funkci metrologa nebo byli výkonem funkce metrologa pověřeni — pracovníkům zodpovědným za činnosti metrologie ve společnosti. =gt; =gt; => => Získáte přehled o legislativních předpisech týkajících se metrologie, práv a povinností Pracovníkům organizací, kteří vykonávají funkci metrologa nebo byli výkonem funkce metrologa pověřeni — pracovníkům zodpovědným za činnosti metrologie ve společnosti
Metrologie I 09.12.2024 Brno Podobné kurzy Komu je školení určeno: Pracovníkům organizací, kteří vykonávají funkci metrologa nebo byli výkonem funkce metrologa pověřeni — pracovníkům zodpovědným za činnosti metrologie ve společnosti. =gt; =gt; => => Získáte přehled o legislativních předpisech týkajících se metrologie, práv a povinností Pracovníkům organizací, kteří vykonávají funkci metrologa nebo byli výkonem funkce metrologa pověřeni — pracovníkům zodpovědným za činnosti metrologie ve společnosti
Inventor pokročilý 29.10.2024 Praha Podobné kurzy Školení je určené pro konstruktéry, kteří již Inventor používají a chtějí si rozšířit své znalosti a využívat Inventor Professional naplno. Účastníci školení se naučí modelovat plošné součásti (tvarově složité součásti), vytvářet svařence (svařené sestavy), seznámí se se způsoby rychlého modelov Kurz Inventor pokročilý probíhá v malé skupině účastníků. Kurzu Inventor pokročilý se účastní maximálně 8 osob.
Inventor pokročilý 29.10.2024 Kolín Podobné kurzy Školení je určené pro konstruktéry, kteří již Inventor používají a chtějí si rozšířit své znalosti a využívat Inventor Professional naplno. Účastníci školení se naučí modelovat plošné součásti (tvarově složité součásti), vytvářet svařence (svařené sestavy), seznámí se se způsoby rychlého modelov Kurz Inventor pokročilý probíhá v malé skupině účastníků. Kurzu Inventor pokročilý se účastní maximálně 8 osob.
Inventor pokročilý 25.11.2024 Kolín Podobné kurzy Školení je určené pro konstruktéry, kteří již Inventor používají a chtějí si rozšířit své znalosti a využívat Inventor Professional naplno. Účastníci školení se naučí modelovat plošné součásti (tvarově složité součásti), vytvářet svařence (svařené sestavy), seznámí se se způsoby rychlého modelov Kurz Inventor pokročilý probíhá v malé skupině účastníků. Kurzu Inventor pokročilý se účastní maximálně 8 osob.
Inventor pokročilý 25.11.2024 Praha Podobné kurzy Školení je určené pro konstruktéry, kteří již Inventor používají a chtějí si rozšířit své znalosti a využívat Inventor Professional naplno. Účastníci školení se naučí modelovat plošné součásti (tvarově složité součásti), vytvářet svařence (svařené sestavy), seznámí se se způsoby rychlého modelov Kurz Inventor pokročilý probíhá v malé skupině účastníků. Kurzu Inventor pokročilý se účastní maximálně 8 osob.
Inventor pokročilý 28.01.2025 Praha Podobné kurzy Školení je určené pro konstruktéry, kteří již Inventor používají a chtějí si rozšířit své znalosti a využívat Inventor Professional naplno. Účastníci školení se naučí modelovat plošné součásti (tvarově složité součásti), vytvářet svařence (svařené sestavy), seznámí se se způsoby rychlého modelov Kurz Inventor pokročilý probíhá v malé skupině účastníků. Kurzu Inventor pokročilý se účastní maximálně 8 osob.
Inventor pokročilý 28.01.2025 Kolín Podobné kurzy Školení je určené pro konstruktéry, kteří již Inventor používají a chtějí si rozšířit své znalosti a využívat Inventor Professional naplno. Účastníci školení se naučí modelovat plošné součásti (tvarově složité součásti), vytvářet svařence (svařené sestavy), seznámí se se způsoby rychlého modelov Kurz Inventor pokročilý probíhá v malé skupině účastníků. Kurzu Inventor pokročilý se účastní maximálně 8 osob.
Inventor pokročilý 08.03.2025 Kolín Podobné kurzy Školení je určené pro konstruktéry, kteří již Inventor používají a chtějí si rozšířit své znalosti a využívat Inventor Professional naplno. Účastníci školení se naučí modelovat plošné součásti (tvarově složité součásti), vytvářet svařence (svařené sestavy), seznámí se se způsoby rychlého modelov Kurz Inventor pokročilý probíhá v malé skupině účastníků. Kurzu Inventor pokročilý se účastní maximálně 8 osob.
Inventor pokročilý 08.03.2025 Praha Podobné kurzy Školení je určené pro konstruktéry, kteří již Inventor používají a chtějí si rozšířit své znalosti a využívat Inventor Professional naplno. Účastníci školení se naučí modelovat plošné součásti (tvarově složité součásti), vytvářet svařence (svařené sestavy), seznámí se se způsoby rychlého modelov Kurz Inventor pokročilý probíhá v malé skupině účastníků. Kurzu Inventor pokročilý se účastní maximálně 8 osob.
Inventor pokročilý 01.04.2025 Praha Podobné kurzy Školení je určené pro konstruktéry, kteří již Inventor používají a chtějí si rozšířit své znalosti a využívat Inventor Professional naplno. Účastníci školení se naučí modelovat plošné součásti (tvarově složité součásti), vytvářet svařence (svařené sestavy), seznámí se se způsoby rychlého modelov Kurz Inventor pokročilý probíhá v malé skupině účastníků. Kurzu Inventor pokročilý se účastní maximálně 8 osob.
Inventor pokročilý 01.04.2025 Kolín Podobné kurzy Školení je určené pro konstruktéry, kteří již Inventor používají a chtějí si rozšířit své znalosti a využívat Inventor Professional naplno. Účastníci školení se naučí modelovat plošné součásti (tvarově složité součásti), vytvářet svařence (svařené sestavy), seznámí se se způsoby rychlého modelov Kurz Inventor pokročilý probíhá v malé skupině účastníků. Kurzu Inventor pokročilý se účastní maximálně 8 osob.
Inventor pokročilý 03.06.2025 Praha Podobné kurzy Školení je určené pro konstruktéry, kteří již Inventor používají a chtějí si rozšířit své znalosti a využívat Inventor Professional naplno. Účastníci školení se naučí modelovat plošné součásti (tvarově složité součásti), vytvářet svařence (svařené sestavy), seznámí se se způsoby rychlého modelov Kurz Inventor pokročilý probíhá v malé skupině účastníků. Kurzu Inventor pokročilý se účastní maximálně 8 osob.
Inventor pokročilý 03.06.2025 Kolín Podobné kurzy Školení je určené pro konstruktéry, kteří již Inventor používají a chtějí si rozšířit své znalosti a využívat Inventor Professional naplno. Účastníci školení se naučí modelovat plošné součásti (tvarově složité součásti), vytvářet svařence (svařené sestavy), seznámí se se způsoby rychlého modelov Kurz Inventor pokročilý probíhá v malé skupině účastníků. Kurzu Inventor pokročilý se účastní maximálně 8 osob.
Systém managementu hospodaření s energií [IA EnMS] – Interní auditor [ČSN EN ISO 50001] 05.11.2024 Praha 4 Podobné kurzy =gt; =gt; =gt; => => Získáte znalosti a dovednosti potřebné pro vykonávání funkce interního auditora hospodaření s energií. Seznámíte se praktickou formou s průběhem auditů, jeho dokumentováním a zásadami chování při auditu. Zájemcům o výkon funkce interního auditora systémů managementu hospodaření s energií podle ČSN EN ISO 50001 — každému, kdo se podílí na zavádění a udržování systému managementu hospodaření s energií — pracovníkům poradenských organizací provádějících interní audity v rámci své poradenské činnosti —
Kurz-školení Programování v PL/pgSQL a pokročilé techniky vývoje Říjen 2024 Praha,Ostrava Podobné kurzy Kurz-školení Programování v PL - pgSQL a pokročilé techniky vývoje je určen pokročilejším vývojářům, kteří chtějí zvládnout efektivní vývoj v PostgreSQL, který se neobejde bez uložených procedur a funkcí. PostgreSQL podporuje jak SQL procedury a funkce, tak i tzv. je určen pokročilejším vývojářům, kteří chtějí zvládnout efektivní vývoj v PostgreSQL
ESG v praxi: Co vše firmy čeká a nemine 08.11.2024 Pardubice Podobné kurzy 99 % účastníků doporučuje Garantujeme konání Tipy z praxe S námi ESG požadavky pochopíte. Umíme je vysvětlit srozumitelně. S námi ESG požadavky pochopíte. Umíme je vysvětlit srozumitelně.
Kurz-školení Programování v PL/pgSQL a pokročilé techniky vývoje Listopad 2024 Praha,Ostrava Podobné kurzy Kurz-školení Programování v PL - pgSQL a pokročilé techniky vývoje je určen pokročilejším vývojářům, kteří chtějí zvládnout efektivní vývoj v PostgreSQL, který se neobejde bez uložených procedur a funkcí. PostgreSQL podporuje jak SQL procedury a funkce, tak i tzv. je určen pokročilejším vývojářům, kteří chtějí zvládnout efektivní vývoj v PostgreSQL
Kurz-školení Programování v PL/pgSQL a pokročilé techniky vývoje Prosinec 2024 Praha,Ostrava Podobné kurzy Kurz-školení Programování v PL - pgSQL a pokročilé techniky vývoje je určen pokročilejším vývojářům, kteří chtějí zvládnout efektivní vývoj v PostgreSQL, který se neobejde bez uložených procedur a funkcí. PostgreSQL podporuje jak SQL procedury a funkce, tak i tzv. je určen pokročilejším vývojářům, kteří chtějí zvládnout efektivní vývoj v PostgreSQL
MS Visio 2007 - pokračovací školení Říjen 2024 Praha 10 Podobné kurzy Na pokračovacím školení se účastníci naučí vytvářet schémata, výkresy a struktury dle vlastních potřeb. Jedná se především o plány prostorového uspořádání, vývojové, organizační a další diagramy. Osnova školení * Sjednocení znalostí * Tvorba vlastních motivů Použití korporátních barev Dědičnost motivů Přenositelnost vlastních schémat * Vlastní vlastnosti obrazců Databázový model Visia
Školení BOZP on-line Říjen 2024 Celá ČR Podobné kurzy Zákonné školení BOZP formou e-learningu za bezkonkurenční ceny! Kurz je určen pro všechny zaměstnance firem a společností po celé ČR, včetně živnostníků
ELEKTROMOBILY A HYBRIDY - DAŇOVÁ A ÚČETNÍ ÚSKALÍ A SOUVISLOSTI JEJICH POŘÍZENÍ A PROVOZU – ONLINE ŠKOLENÍ 14.11.2024 Živé vysílání - ONLINE seminář Podobné kurzy Personalisty, Vedoucí pracovníky, Účetní a mzdové účetní Lektor kurzu : MACHALA Otakar Ing. Účastníci školení obdrží podkladový materiál. PODROBNÝ PROGRAM ŠKOLENÍ: Datum konání: 14. listopadu 2024 Časový harmonogram: 9.
MS Visio 2007 - pokračovací školení Listopad 2024 Praha 10 Podobné kurzy Na pokračovacím školení se účastníci naučí vytvářet schémata, výkresy a struktury dle vlastních potřeb. Jedná se především o plány prostorového uspořádání, vývojové, organizační a další diagramy. Osnova školení * Sjednocení znalostí * Tvorba vlastních motivů Použití korporátních barev Dědičnost motivů Přenositelnost vlastních schémat * Vlastní vlastnosti obrazců Databázový model Visia
Školení BOZP on-line Listopad 2024 Celá ČR Podobné kurzy Zákonné školení BOZP formou e-learningu za bezkonkurenční ceny! Kurz je určen pro všechny zaměstnance firem a společností po celé ČR, včetně živnostníků
INCOTERMS 2020 AKTUÁLNĚ A PŘEHLEDNĚ S CERTIFIKOVANÝM LEKTOREM – ONLINE ŠKOLENÍ 26.11.2024 Živé vysílání - ONLINE seminář Podobné kurzy Nákupčí, Vedoucí pracovníky Lektor kurzu : ROŽEK Petr Ing. , Ph. PODROBNÝ PROGRAM ŠKOLENÍ: Datum konání: 26. listopadu 2024 Časový harmonogram: 9.
První pomoc na pracovišti – školení – Intellego 28.11.2024 Olomouc Podobné kurzy Asistentky - asistenty, Nákupčí, Obce a úředníky, Personalisty, Vedoucí pracovníky, Účetní a mzdové účetní Lektor kurzu : VÁŇA Roman Ing. Účastníci školení obdrží certifikát o absolvování kurzu . PODROBNÝ PROGRAM ŠKOLENÍ: Datum konání: 28. listopadu 2024 Časový harmonogram: 8.
MS Visio 2007 - pokračovací školení Prosinec 2024 Praha 10 Podobné kurzy Na pokračovacím školení se účastníci naučí vytvářet schémata, výkresy a struktury dle vlastních potřeb. Jedná se především o plány prostorového uspořádání, vývojové, organizační a další diagramy. Osnova školení * Sjednocení znalostí * Tvorba vlastních motivů Použití korporátních barev Dědičnost motivů Přenositelnost vlastních schémat * Vlastní vlastnosti obrazců Databázový model Visia
Školení BOZP on-line Prosinec 2024 Celá ČR Podobné kurzy Zákonné školení BOZP formou e-learningu za bezkonkurenční ceny! Kurz je určen pro všechny zaměstnance firem a společností po celé ČR, včetně živnostníků
Bezpečnost v cloudových službách 30.09.2024 Praha 2 Podobné kurzy Seznámit účastníky s jednotlivými typy cloudových služeb, s riziky, které z jejich používání vyplývají a způsobu jejich řízení. OBSAH SEMINÁŘE Seminář rámcově vychází z auditní praxe a standardů v oblasti řízení bezpečnosti cloudových služeb. * ÚROVEŇ Pro středně pokročilé, bude využívána technická terminologie. URČENO PRO Interní auditory, pracovníky v oblasti řízení rizik a další pracovníky v oblasti bezpečnosti informací.
Praktický přípravný kurz projektových manažerů dle IPMA® I. - Projektové řízení a IPMA prakticky 14.10.2024 Praha 1 Podobné kurzy Chcete vyniknout v projektovém řízení a zvažujete mezinárodní certifikaci IPMA nebo se pohybujete v projektovém řízení a chcete se v této oblasti rozvíjet? Naše akademie vás připraví na složení zkoušky a zároveň vás vybaví praktickými dovednostmi, které potřebujete k úspěchu v každodenní praxi. 14.10.2024 - 15.10.2024; v čase 09:00-16:30 Počet dní: 2 Počet dní: Národní 416 - 37 11000 Praha 1 - - - - - 14990 Kč bez DPH
Testování software - QA prakticky 14.10.2024 Brno Podobné kurzy Software testing - QA in practice * Toto dvoudenní intenzivní školení si klade za cíl seznámit účastníky s problematikou testování softwaru. Předcházející IT vědomosti nejsou třeba, účastníkům bude dostačovat analytické myšlení a důsledný přístup. SDLC (Software Development Life Cycle) Úvod do testování Exploratory testování Testovací strategie Bug management Risk analýza Úvod do automatizace Toto dvoudenní intenzivní školení si klade za cíl seznámit účastníky s problematikou testování softwaru. Předcházející IT
Dohledový systém Icinga 2 15.10.2024 Praha 7 Podobné kurzy IT konference Kurzy a certifikace Open Source Monitoring Recenze - Dohledový systém Icinga 2 Zpět David Štis 23. 3. 15. 10. – 16. 10. 2024* Počet dní: 2* Cena: 25.900 CZK Cena (bez DPH)
Řidič VZV Říjen 2024 Olomouc - Holice Podobné kurzy Veškeré druhy a skupiny řidičů vysokozdvižných vozíků. Kurz lze pořádat jak pro jednotlivce ve školícím středisku naší firmy, tak i pro firmy v jejich prostorách. každého, který je starší 18 let, zdravotně způsobilý Kurz můžete absolvovat i když nemáte řidičský průkaz, délka trvání kurzu je max, 3 dny. Po absolvování kurzu je vydán Europrůkaz, který má mezinárodní platnost.
Řidič VZV Říjen 2024 Olomouc - Holice Podobné kurzy Veškeré druhy a skupiny řidičů vysokozdvižných vozíků. Kurz lze pořádat jak pro jednotlivce ve školícím středisku naší firmy, tak i pro firmy v jejich prostorách. každého, který je starší 18 let, zdravotně způsobilý Kurz můžete absolvovat i když nemáte řidičský průkaz, délka trvání kurzu je max, 3 dny. Po absolvování kurzu je vydán Europrůkaz, který má mezinárodní platnost.
Řidič VZV Říjen 2024 Brno-Židenice Podobné kurzy Veškeré druhy a skupiny řidičů vysokozdvižných vozíků. Kurz lze pořádat jak pro jednotlivce ve školícím středisku naší firmy, tak i pro firmy v jejich prostorách. každého, který je starší 18 let, zdravotně způsobilý Kurz můžete absolvovat i když nemáte řidičský průkaz, délka trvání kurzu je max, 3 dny. Po absolvování kurzu je vydán Europrůkaz, který má mezinárodní platnost.
PostgreSQL – základy administrace a implementace systému 17.10.2024 Brno Podobné kurzy PostgreSQL - System Installation and Administration * Školení je určeno začínajícím a středně pokročilým uživatelům a administrátorům, kteří se dozvědí vše potřebné k efektivnímu používání tohoto databázového systému a rovněž připraví posluchače na každodenní správu PostgreSQL databází. Úvod do PostgreSQL Možnosti a způsoby instalace Vytvoření a konfigurace databáze Správa uživatelů, přihlašování Údržba databáze - VACUUM, indexy atd. Správa tablespace Export, import dat Nástroje pro správu a vývoj Monitorování databáze Zálohování a obnova Upgrade
Umělá inteligence v lektorské praxi 18.10.2024 Brno Podobné kurzy Artificial intelligence in lecturing practice * Tento kurz se zaměřuje na využití generativní umělé inteligence (AI) pro zefektivnění práce lektorů. Je navržen tak, aby poskytl lektorům komplexní přehled o možnostech umělé inteligence a vybavil je praktickými dovednostmi pro její efektivní využit Seznámení s AI a její aplikací v praxi Brainstorming a generování nápadů s ChatGPT, Copilot a Gemini Organizace a vyhledávání s AI Práce s textem a emaily s ChatGPT Vytvoření strategie AI Bonus Tento kurz se zaměřuje na využití generativní umělé inteligence (AI) pro zefektivnění

<< | | 2 | | | >>


a nebo pouze školení : skolen | iso | 14001

Další kurzy a školení : Systémy ?ízení a ISO | Systémy řízení a ISO | Školení Access - školení pro začínající uživatele Access, školení v učebnách Praze, v Kolíně i kdeko | Školení Access 2007 základní je určeno pro začátečníky ve vytváření databází. Posluchači školení Acc | Školení Access základní je určeno pro začátečníky ve vytváření databází. Posluchači školení Access z | Školení Excel VBA - přijďte na školení Excel VBA a naprogramujte si vlastní funkce. | Školení Excel mírně pokročilé od AbecedaPC - školení MS Excel, která probíhají v učebnách Praze, v | Školení MS Excel - máte specifické požadavky na školení MS Excel? Rádi Vám sestavíme školení Excelu | Školení Outlook pokročilý - školení, které Vaši práci v MS Outlook usnadní a zrychlí. | Školení Outlook základní - školení Outlook, které si můžete přizpůsobit dle vlastních představ. | Školení Outlook základní je určeno pro začátečníky v práci s programem Outlook. Posluchači školení O | Školení PowerPoint - naučte se vytvářet prezentace na školení PowerPoint od AbecedaPC. | Školení PowerPoint základní je určeno pro začátečníky v práci s programem PowerPoint. Během školení | Školení Project od AbecedaPC - školení MS Project podle Vašich představ. | Školení Word základní je určeno pro začátečníky v práci s programem Word. Po skončení školení Word z | Školení je určeno pro mírně a středně pokročilé ve vytváření webových stránek. Školení je vedeno for

^


Školení - Kurzy # or skolen or iso or 14001

... -Kdekoliv- | ... Praha | ... Středočeský | ... Jihočeský | ... Plzeňský | ... Karlovarský | ... Ústecký | ... Liberecký | ... Královéhradecký | ... Pardubický | ... Vysočina | ... Jihomoravský | ... Olomoucký | ... Moravskoslezský | ... Zlínský | ... SLOVENSKO | ... MIMO ČR/SK | ... eLearning, Webináře | ... ČR -- místo bude upřesněno -- |

Školení - Kurzy # or skolen or iso or 14001

... v Praze | ... v Benešově | ... v Beroune | ... v Kladně | ... v Kolíně | ... v Kutné Hoře | ... v Mělníku | ... v Mladé Boleslavi | ... v Nymburku | ... v Příbrami | ... v Rakovníku | ... v Českých Budějovicích | ... v Českém Krumlově | ... v Jindřichově Hradci | ... v Písku | ... v Prachaticích | ... ve Strakonicích | ... v Táboře | ... v Domažlicích | ... v Klatově | ... v Plzni | ... v Rokycanech | ... v Tachově | ... v Chebu | ... v Karlových Varech | ... v Sokolově | ... v Děčíně | ... v Chomutově | ... v Litoměřicích | ... v Louně | ... v Mostě | ... v Teplicích | ... v Ústí nad Labem | ... v České lípě | ... v Jablonci | ... v Liberci | ... v Semilách | ... v Hradci Králové | ... v Jičíně | ... v Náchodě | ... v Rychnově | ... v Trutnově | ... v Chrudimi | ... v Pardubicích | ... v Svitavách | ... v Ústí | ... v Havlíčkovém Brodě | ... v Jihlavě | ... v Pelhřimově | ... v Třebíči | ... ve Žďáru nad Sázavou | ... v Blansku | ... v Brně | ... v Břeclavi | ... v Hodoníně | ... ve Vyškově | ... ve Znojmě | ... v Jeseníku | ... v Olomouci | ... v Prostějově | ... v Přerově | ... v Šumperku | ... v Kroměříži | ... v Uherském Hradišti | ... ve Vsetíně | ... ve Zlíně | ... v Bruntále | ... ve Frýdku-Místku | ... v Karviné | ... v Novém Jičíně | ... v Opavě | ... v Ostravě |









 

[Rekvalifikační kurzy, školení] Novinky z oblasti vzdělávacích kurzů a školení


Kurzy | ABRA Flexi
***
kurzy | 2022-06-09 
Články:Vzdělávání dospělích  Kurzy a akce - kurzy
Články:Vzdělávání dospělích  Summit Academy RAZU sport kurzy - Pustevny - kurzy
Články:Vzdělávání dospělích  Kurzy | IES - kurzy
Články:Vzdělávání dospělích  Kurzy - Curatio - kurzy
Články:Vzdělávání dospělích  Kurzy - sniper.cz - kurzy
Články:Vzdělávání dospělích  Kurzy - skoleniproucetniskoleniproucetni - kurzy
Články:Vzdělávání dospělích  Kurzy Online + E-learning - kurzy
Články:Vzdělávání dospělích  Kurzy - kurzy
Články:Vzdělávání dospělích  Online kurzy - kurzy


Nalezeno celkem : 34 zpráv | aktualizace každou hodinu

^



^

 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Microsoft 365 Outlook a řízení času v říjnu 2024 - Kolín
^